top of page
Bloesems

Individuele sessies

Individuele sessies voor persoonlijke groei en bewustzijn

IMG_20220909_115032665.jpg

Ik ontvang je graag in mijn praktijkruimte voor individuele sessies.

Ik zoek samen met jou in een eerste gesprek uit wat jouw vraag/wens is, of het passend voelt voor ons beiden om hierin samen op pad te gaan en hoe jij dit graag ziet. Ik schep een veilige ruimte waarin jij even mag landen en alles er mag zijn zoals het komt, jouw gevoel, verlangen, belemmeringen, weten en niet-weten,...

Ik combineer in onze sessies graag op maat van jouw wens systemisch werken met coaching en met lichaamsgerichte oefeningen. Ik tracht hiermee niet enkel vanuit het hoofd, maar ook door bewust lijflijk te ervaren beweging te brengen in het hele systeem en de onderstroming.

In het bos

We gaan samen op zoek naar wat jij graag in beweging wil brengen. Hoe loopt jouw leven nu en wat zou er eventueel anders mogen? Wat is daarbij helpend en belemmerend? Waar zitten patronen en dynamieken waar je (vaak) tegenaan loopt en die jou niet (meer) dienen? Waar mag het meer gaan stromen? Hoe kan je steun vinden in de (eerste) stappen hierbij?,...

Je wil meer energie, meer verbinding met jezelf en anderen, meer vrijheid om te kiezen en durven gaan voor wat jij écht wil?


Systemisch werk gaat ervan uit dat we allen sterk bepaald worden door de systemen waar we deel van uitmaken. Denk aan je gezin van oorsprong, je huidige familiesysteem, de organisatie waar je werkt, je sociale context,... Systemisch werken helpt onbewuste patronen die in de onderstroom aanwezig zijn zichtbaar te krijgen. Zo wordt helder welke plek we innemen, waar dingen in of uit balans zijn, wat we meedragen en mogelijk ook hoe we ons hier vrijer in kunnen leren bewegen. Mijn jaaropleiding opstellingswerk bij Vidende integreert de Gestaltbenadering met het contextuele gedachtengoed en systemisch werken.

Vanuit de basisprincipes Emotioneel lichaamswerk integreer ik ook oefeningen rond aarden/gronden, grenzen, ademhaling en emotiewerk. Ook mijn ervaring met traditionele Thai Yoga massage kan waar gewenst geïntegreerd worden om uit het hoofd in lijf te landen en ook daar de innerstroom terug op gang te brengen.

Je voelt zin om het pad van persoonlijke groei (verder) te bewandelen en wil meer bewustzijn?
Je wil jouw innerstroom laten vloeien en vrijer het leven voelen?

 

Contacteer me voor een kennismaking!

Tarieven individuele sessies:

Sessie 1 uur: 60 euro

Langere sessies indien gewenst: 15 euro per kwartier extra

(bij annulatie minder dan 48u op voorhand wordt het volledige bedrag in rekening gebracht)

bottom of page