top of page
WhatsApp Image 2022-05-11 at 5.54.08 PM (1).jpeg

© Fotografie Lynn Delbeecke

Over mij

Ik ben Veerle, mama van 2 kleine sloebers en hulpverlener in hart en nieren.
Ik werk sinds 2011 in de verslavingszorg, met ruim 11 jaar ervaring binnen de werking van een therapeutische gemeenschap met mensen met een verslavingsproblematiek en een bijkomende kwetsbaarheid. 

Deze professionele praktijkervaring vul ik graag aan door het volgen van verschillende opleidingen, trainingen, trajecten, workshops, retreats, ... waardoor ik mij gesterkt voel, zowel in mijn persoonlijke groeitraject, alsook in mijn doorleefd professioneel aanbod.

Ik volgde zo een meerjarige coach opleiding om zowel individueel als groepen/teams te kunnen begeleiden, een opleiding Familie opstellingen én trauma-opstellingen/opstellingen van het verlangen (bij Vidende), een training systemisch coachen, basis emotioneel lichaamswerk, een cursus polariteit over vrouwelijke en mannelijke energie/dynamieken en communicatie, Art of Hosting opleiding, inspirerend coachen, motiverende en oplossingsgerichte gesprekstechnieken, enz.

Het leven nodigde ook mij meermaals uit tot stilstaan bij wat mijn eigen innerstroom nodig heeft om te durven en kunnen (blijven) stromen én hoe ik voluit durf te kiezen voor het leven en authentiek in contact durf gaan met zorg voor mezelf én de ander.

Mijn missie is en blijft om ook anderen te mogen bijstaan in hun zoeken naar vrijer leven en persoonlijke groei en bewustzijn.

Ik heb een sensitieve en zorgzame kant die fijngevoelig is afgestemd op wat leeft bij mezelf en de ander, die meevoelt, betrokken is, een veilige bedding wil bieden om de ander tot veilig voelen te brengen.

Daarnaast heb ik ook een sterke denker in mij, die houdt van out-of-the-box denken, die graag kritisch onderzoekend verschillende perspectieven inneemt om tot inzichten en oplossingen te komen.

Beiden vullen elkaar mooi aan en mogen hun plek innemen in mijn begeleidingen.

bottom of page