top of page

za 09 dec

|

Centrum Voelen

Opstellingsdag - Laat jouw systeem stromen -

Opstellingsdag in groep Doorbreek patronen die jou niet meer dienen. Meer inzicht in wat leeft in de onderstroom kan zorgen voor meer aanvaarding en/of meer loskomen van oude patronen die niet meer dienen, meer vrijheid in het leven van jouw leven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opstellingsdag - Laat jouw systeem stromen -
Opstellingsdag - Laat jouw systeem stromen -

Tijd en locatie

09 dec 2023, 09:45 – 17:00

Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Nazareth, België

Over het evenement

Opstellingsdag in groep

Doorbreek patronen die jou niet meer dienen. Meer inzicht in wat leeft in de onderstroom kan zorgen voor meer  aanvaarding en/of meer loskomen van oude patronen die niet meer dienen,  meer vrijheid in het leven van jouw leven. Opstellingen laten zien hoe oude en huidige systemen een rol spelen in  jouw leven en kunnen inzichten opleveren die leiden tot het vrijer laten  stromen van jouw systeem.

Wat zijn opstellingen?

Vaak worden we  geconfronteerd met situaties, problemen, patronen die zich in ons leven  voordoen en zich blijven herhalen. We merken dat we steeds tegen  dezelfde dingen aanlopen en krijgen dit moeilijk veranderd. Soms weten  we helemaal niet hoe dit komt, soms hebben we hier wel zicht op, maar  krijgen we er geen beweging in. Dit kan gaan om uiteenlopende thema’s  zoals: relatieproblemen, bindingsangst, gebrek aan zelfvertrouwen,  vermoeidheid tot psychische problemen zoals depressie, verslaving,  angsten en zaken zoals burn-out, werkgerelateerde problemen, enz..

Opstellingswerk  is een methode die kan gebruikt worden om inzicht te krijgen in welke  elementen en dynamieken uit de systemen waar jij deel van uit maakt(e)  een impact hebben op jouw leven. Je krijgt een visualisatie van het  patroon en de bijhorende dynamieken waar je mee te maken hebt in je  leven. Dit kan gaan over je privé of je professionele leven. Vaak vinden  vastgeroeste patronen hun oorsprong in het gezinssysteem waarin we zijn  opgegroeid en is dit ook waar we naar gaan kijken. Systemisch werken  betekent dat we oog hebben voor het enorme web die alle personen en  gebeurtenissen binnen een systeem (een familiesysteem of  organisatiesysteem bv.) met elkaar verbindt en effecten veroorzaakt in  het verleden, heden en de toekomst. Bij opstellingen gaan we verder dan enkel “praten over”. We gaan voelen, ervaren en beweging brengen in de onderstroom.

Bij opstellingen in groep wordt gebruik gemaakt van representanten.  Je vraagt deze mensen om personen of elementen te vertegenwoordigen uit  het systeem waar jij een zicht op wil krijgen.

Door wie:

De opstellingen worden begeleid door Veerle Vanhooren, oprichtster  van praktijk Innerstroom. Opgeleid in diverse coachingsopleidingen,  waaronder systemisch coachen en de jaaropleiding (familie)opstellingen  bij Vidende. Meer info: www.innerstroom.be

Hoe ziet deze dag eruit?

We komen samen in kleine groep voor een opstellingsdag waarbij er plaats is voor 3 mensen die een eigen vraag inbrengen.

Er  wordt echter ruimte gemaakt voor vraaginbrengers én respresentanten om  te delen, om contact te maken met ons eigen systeem/lichaam, om te  voelen wat ons raakt en met lichaamsgerichte oefeningen te integreren en  te bewegen zodat dit voor elke deelnemer voeding kan geven in het eigen  groeiproces.

Praktisch:

We starten de dag om 9u45 en ronden af rond 17u. Er is 1 uur middagpauze voorzien. Deze dagen gaan door op zondag 9 juli, zaterdag 2 september, zaterdag 9 december 2023.

Prijs:

Telkens inclusief begeleiding, water, thee, versnaperingen, fruit, exclusief middagmaal

Éénmalige opstellingsdag: De bijdrage als vraagsteller bedraagt 128 euro, als representant 48 euro. Tot 9 november geldt een vroegboekkorting van 10 euro.

Tickets:  https://hipsy.be/event/20407-opstellingsdag-laat-jouw-systeem-stromen

Deel dit evenement

bottom of page